Horoskop pro listopad 2006

Horoskop pro listopad 2006

Bouřlivé energie října nám trošku pocuchaly frizúru, ale nezoufejme.

První polovina listopadu si vzpomene na dobré vychování a dokáže nám, že barvy padajícího listí v podzimním slunci dokáží být daleko kýčovitější, než se kdokoli odváží namalovat. I když musíme počítat kolem 7. listopadu s menším ochlazením, polovina měsíce by se měla vyšplhat na docela nezvykle vysoké teploty. Ochladit by se pak mělo kolem 20.listopadu a konec s měsíce s menším teplejším výkyvem kolem 25. listopadu bude doopravdickou tečkou za příjemným podzimem. Energie listopadu přes stoupavé energie ohně a žáru mohou v průběhu měsíce hodně klesat. Způsobují tím únavu, nechuť se hýbat, špatné soustředění a neschopnost učení, v krajních polohách pocity vyčerpání, deprese, zbytečnosti – prostě nic, co by nás těšilo. Ani nebudu zmiňovat kosti, ty jsou týrány již několik měsíců.

Polívčičku si navíc může přihřát i zátěž na psychiku, která nás obtěžuje již třetí měsíc. Doba bude pro nás o to složitější, že jsme hnáni hexagramem Sblížení, který obsahuje všechny atributy nebes. Přeložíme-li si hexagram do češtiny, znamená to pro nás dobu, která nás bude hnát do aktivity, předloží nám zajímavé projekty, zahrne nás vším možným – jen ne energií k životu. Je tedy na nás, abychom opravdu uvážlivě zacházeli se svými silami, maximálně mysleli na regeneraci a předcházení všeho, co nás může v tuto dobu zaskočit. Letošní rok nám přináší velké vyčerpání z tvoření a z radosti, opřít se naopak můžeme o naše tradice a předky. Vidíte, co všechno dokážeme vyjmenovat jako tísnivé, vyčerpávající. Ale to je právě realita letošního roku. Čím víc se nám bude dařit, čím většími úspěchy se budeme moci pochlubit, tím složitěji budeme prožívat závěr roku.

Zátěže budeme pociťovat ještě v oblasti žaludku a ledvin,v hodně nepříjemné situaci se ocitne tlusté střevo. Problémy s trávením nás opět vedou k požadavku slušné stravy. Psychika spojená s problémy trávení nám může znepříjemnit život nejen nevolnostmi, ale ještě navíc další ztrátou sil a snížením chuti do života. Je nesmírně důležité si právě koncem tak složitého roku, jaký máme již skoro za sebou uvědomit, kdo jsme, co jsme a kam jdeme. Oheň a žár letošního roku nám již mnoho měsíců spaluje dennodenně naši integritu, naše já je zmýtané neustálými víry energií natolik, že může být časem doopravdy poškozena naše individualita. A to by byla opravdu tragédie, protože nás čeká rok výzvy. Garant příštího roku, Ohnivý vepř připravuje velmi zajímavou cestu, bylo by vážně trestuhodné takovou šanci zahodit. Pomůže nám v této chvíli úklid. Inventura života. Rok Psa přímo vyžaduje systém a měli bychom se k němu donutit i přes plápolající klacky, které nám hází pod nohy mocný Oheň, vládce letošního roku.

Před námi se tedy vrbí tyto základní problémy – zvládnout životní energii, protože bez ní budeme neschopní a navíc chytneme každou virózu a zvládnout naši psychiku. V obou úkolech nám může docela dobře pomoci Energy. Při trávicích potížích se můžeme uchýlit k osvědčenému Gynexu, horko v žaludku, které poznáme podle neurotických stavů můžeme ale osvěžit i Regalenem. Prevenci viróz samozřejmě necháme na Vironalu. Nezapomeneme ho uložit do nočního stolku, abychom jej měli po ruce, kdybychom se ráno probudili a necítili se ve své kůži. V případě napadení použijeme okamžitě Grepofit. Čím dřív ho nasadíme, tím kratší dobu bude Grepofit potřebovat na ulovení všech příšerek, které se nám vetřely do těla s úmysly zcela zlovolnými.

Psychiku nám pomáhá chránit aktivita a neméně osvědčený Korolen. V případě studijních problémů bychom jej měli doplnit Stimaralem, zajímavě také může působit Vitamarin. Celitin bych nechala až na prosinec, v listopadu je i bez něj ještě mnoho žáru. A nezapomínejme na to, že pohyb duševní i fyzický je předpokladem k úspěšnému absolvování letošního roku a i když se nám stokrát nechce, měli bychom se odtrhnout od televize a žít opravdu naplno. Nezapomínáme také na pitný režim. I když si to možná neuvědomujeme, žáru je a bude v nás ještě dost a dost na všemožné záněty, furunkly, vyrážky či hormonální nevyvážení. Oheň nám otevírá šance a je jen na nás, kolik za ně budeme platit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *